Mijn favorieten

Onze medewerkers

Makelaarskantoor Babs Persoons

Roger Heemskerk
Roger Heemskerk
Register Makelaar en Taxateur (RMT)
Passie in het vak steekt voor Roger in het matchen van vraag en aanbod, waarbij de invulling van de wensen van onze cliënten centraal staat. Door zijn ruime ervaring als makelaar sinds 1996 kent Roger de ware kneepjes van het vak. Hij voelt zich dan ook als een vis in het water aan de onderhandelingstafel. Binnen Babs Persoons richt Roger zich voornamelijk op de woningverkoop in het hoogste segment en verricht hij de taxaties. Tevens is hij belast met de dagelijkse leiding op kantoor.
Thomas Timmerman
Thomas Timmerman
Door zijn punctualiteit en oog voor detail heeft Thomas zich binnen Babs Persoons ontwikkeld tot de ideale aankoopmakelaar. Thomas ziet een gezamenlijke taak voor kopers en makelaar tijdens de huizenjacht, maar voorkomt voor onze cliënten dat zij misstappen maken of verblind raken door één object. Naast zijn werkzaamheden als aankoopmakelaar is Thomas tevens actief met de verkoop van woningen. Tenslotte is door zijn voorliefde voor ICT ook onze kantoorautomatisering in goede handen bij deze oud-marinier.
Patrick Heemskerk
Patrick Heemskerk
Met orde en betrouwbaarheid als kernwaarden vervult Patrick zijn taak als financieel beheerder. Patrick studeerde achtereenvolgens ondernemingsrecht en fiscaal recht en werkt parttime als fiscaal jurist. Binnen Babs Persoons ontzorgt Patrick verhuurders met ons financieel beheer. Mede door zijn expertise zijn de juridische, financiële en administratieve kanten van onze dienstverlening waterdicht.