Woningen

vraagprijs € 1.150.000 kosten koper
verkocht

Beschrijving van Amstel 149-hs

Op een unieke locatie, met een fabelachtig uitzicht over de Amstel, bevindt zich dit dubbele beneden huis van ruim 130m2.

Deze prachtige, royale en lichte woning is verdeeld over het souterrain en de bel etage. Achter het appartement bevindt zich een ruime tuin met een fijn tuinhuis wat nu dienst doet als atelier. De woning beschikt over een riante woonkamer ensuite met een hoog plafond en twee grote ramen die een fraai uitzicht geven over de Amstel. In de moderne keuken en het eetgedeelte hangt een hele prettige sfeer. Dit wordt nog aangenamer gemaakt door de openslaande deuren naar de ruime tuin. De slaapkamers in het souterrain zijn ruim bemeten. In 1998 heeft er funderingsherstel plaatsgevonden.
Kortom, heerlijk riant wonen aan de Amstel.

KENMERKEN
- Tuin met eigen atelier
- Uitzicht over de Amstel
- Eigen grond, dus geen erfpacht
- Funderingsherstel in 1998 uitgevoerd
- Geweldige locatie tussen Carré en het Amstel hotel
- Eigen entree
- Openbaar vervoer (bus, tram, metro) op loopafstand
- Oplevering in overleg


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
verkocht
€ 1.150.000 kosten koper
in overleg
Oppervlaktes en inhoud
133
500
Bouw
dubbel benedenhuis
bestaande bouw
Indeling
4
3
2