Woningen

vraagprijs € 800.000 kosten koper
beschikbaar

Beschrijving van Hage Weer 52

Landelijk wonen in het idyllische Broek in Waterland: water, groen, rust en ruimte!

Deze royale gezinswoning met een vloeroppervlakte van 159 m² is gebouwd in Broeker stijl. Het woonhuis heeft de mogelijkheid tot 5 slaapkamers, een ruime achtertuin met schuur, een groene voortuin en een eigen oprit met berging. Verder is er ook voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.
De woning is gelegen in een rustige woonwijk nabij het water. De kindvriendelijke ligging, op loop- en fietsafstand van alle faciliteiten die het dorp te bieden heeft, maakt het plaatje compleet.

Indeling begane grond:
Entree, hal met toilet, meterkast en trap naar de eerste etage. 
De keuken aan de voorzijde is compleet en ruim opgezet met o.a. een professioneel Viking fornuis, rvs-werkbladen en alle wenselijke inbouwapparatuur. 
De living met toegang tot de tuin is ruim en verdeeld middels fraaie en-suitedeuren. De duurzame hoog rendement houtkachel van JAcobus zorgt voor een heerlijke en gezellige warmte in de winter. Maar er is ook vloerverwarming in het grootste deel van de begane grond. 
Liever een speelkamer of toch een rustige werkplek? Het kan allemaal. 

Indeling 1 verdieping:
Overloop met drie slaapkamers voorzien van een houten vloer en airconditioning. 
De grootste slaapkamer, over de gehele breedte van het huis, is gelegen aan de tuinzijde. Deze slaapkamer is voorzien van een vaste kast en inbouwkasten. 
Aan de voorzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één met vaste kast. 
De badkamer is tussen de slaapkamers gelegen. Tijdens de verbouwing naar de huidige indeling is de badkamer flink vergroot ten opzichte van de originele indeling. De badkamer heeft een ligbad, douche, wastafel en toilet. Ook is er ruimte voor een wasmachine en droger. 

Indeling 2e verdieping:
Deze verdieping is middels een vaste trap bereikbaar en loopt over de gehele lengte van de woning. De bruto vloeroppervlakte bedraagt 39m². In verband met de meetinstructie zijn deze vierkante meters niet meegenomen in de 120m² woonoppervlakte.
Deze verdieping is voorzien van een houten vloer, airconditioning, Velux dakramen, radiatoren en bergruimte. In het middendeel is de cv-installatie (Remeha HR) geplaatst. 
Zowel aan de voor- als achterzijde is een kamer gelegen. Momenteel is de kamer aan de voorzijde in gebruik als werkplek en de kamer aan de achterzijde als slaapkamer. 

Tuinen:
De woning beschikt over een ruime zonnige achtertuin met achterom en een schuur. De tuin heeft een fijn gazon, twee terrassen en een zitje en is gelegen op het zuidoosten.
Het is mogelijk om de hele dag in de zon óf in de schaduw te zitten. In de voortuin is het volop genieten van de avondzon.

Ligging:
Broek in Waterland is een prachtig dorp met een fantastische ligging; binnen 10 minuten autorijden ben je in Amsterdam en binnen 5 minuten bereik je de A10 Ring Amsterdam. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld. Bijna elke 5 minuten rijdt er wel een bus naar metrostation Noord en naar Amsterdam Centraal Station (het is drie minuten fietsen naar de bushalte). Het is 20 minuten fietsen naar de Noord/Zuidlijn Station Noord.
In het dorp vind je een buurtsuper, basisschool en kinderdagverblijf, een café/restaurant, een pannenkoekenhuis, een gezellige markt op woensdag, een tennis- en voetbalvereniging en verschillende maneges. De directe omgeving biedt prachtige fiets- en wandelroutes door het Waterlandse landschap. Ook op het water is het volop genieten! Je kunt er fijn suppen of varen. Broek in Waterland is een fijn en geliefd dorp waar je landelijk woont en tegelijkertijd de stad binnen handbereik hebt.

Kenmerken:
- Woonoppervlakte van 120m² plus 39m² bruto vloeroppervlakte op de 2e verdieping. 
- Landelijk wonen in Broeker stijl
- Zonnige tuin
- Vloerverwarming op de begane grond
- Airconditioning op 1e en 2e verdieping
- JAcobus houtkachel 12 KW (voldoet aan de ECOdesign norm 2022)
- Energielabel B
- Gelegen op 220m² EIGEN GROND

English:

Living in idyllic Broek in Waterland: water, a green environment and lots of space!
 
This spacious family home has the option of 5 bedrooms, a spacious backyard with a shed, a nice garden and a private driveway. There is also plenty of free parking in the immediate vicinity.
The house is located in a child-friendly and quiet residential area within walking and cycling distance of all facilities that the village has to offer.
 
Layout ground floor:
Entrance hall with toilet, meter cupboard and stairs to the first floor.
The kitchen at the front is complete and spacious with, among other things, a professional Viking stove, stainless steel worktops and all desirable built-in appliances.
The living room with access to the garden is spacious and divided through beautiful en suite doors. The durable high-efficiency wood-burning stove from JAcobus provides a nice and cozy warmth during the winter. But there is also underfloor heating in most of the ground floor.
 
Layout first floor:
Three bedrooms with wooden floors and air conditioning.
The largest bedroom is located on the garden side.
At the front of the house are two bedrooms.
The bathroom is located between the bedrooms. During the renovation to the current layout, the bathroom was considerably enlarged compared to the original layout. The bathroom has a bath, shower, sink and toilet. There is also space for a washing machine and dryer.
 
Layout second floor:
This floor is accessible via a fixed staircase and the gross floor area is 39m². These square meters are not included in the 120m² living area
There is a wooden floor, air conditioning, Velux skylights, radiators and storage space.
The central heating system is located in the middle part.
The room at the front is currently being used as a workplace and the room at the rear as a bedroom.
 
Gardens:
The house has a spacious sunny backyard with back entrance and a shed. The garden has a nice lawn, two terraces and a sitting area and is located on the southeast. It is possible to sit in the sun or in the shade all day long.
In the front garden you can fully enjoy the evening sun.
 
Location:
Broek in Waterland is a beautiful village with a fantastic location; within 10 minutes by car you are in Amsterdam and within 5 minutes you reach the A10 Ring Amsterdam. Public transport is also well organized. Almost every 5 minutes there is a bus to metro station Noord and to Amsterdam Central Station. It is 20 minutes by bike to the Noord/Zuidlijn Station Noord.
In the village you will find a local supermarket, primary school and nursery, a café/restaurant, a pancake house, a little market on Wednesdays, a tennis and football club and various riding stables. The immediate area offers beautiful cycling and walking routes through the landscape. You can enjoy the water by stand up paddling or by boat.
Broek in Waterland is a lovely and popular village where you live in the countryside but very close to Amsterdam.

Kenmerken

Overdracht
beschikbaar
€ 800.000 kosten koper
in overleg
Oppervlaktes en inhoud
120
470
Bouw
bestaande bouw
1980
B
Indeling
7
5