Woningen

vraagprijs € 2.750 per maand
verhuurd

Beschrijving van Keizersgracht 636A

Prachtig, uniek en sfeervol grachtenappartement met terras aan de achterzijde en met aan de voorzijde uitzicht over de gracht. Het appartement is aan de grachtzijde 6 ramen breed.

******English below******

Het goed onderhouden en ruim opgezette pand is gelegen aan de Keizersgracht om de hoek van het Spiegelkwartier. Het is zeer sfeervol mede door de vele originele details.
Entree op de begane grond, trap (met berging) naar de bel-etage. Royale hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde met een wijds uitzicht over de vele monumentale ‘grachtentuinen.’ De woonkamer is voorzien van een prachtig ornamentenplafond, een imposante schouw en vanuit deze kamer is toegang tot het terras. Aan de voorzijde is de riante woonkeuken en tevens de slaapkamer met inloopkast, wastafel en inloopdouche. De vertrekken aan de voorzijde zijn voorzien van hoge ramen (plafondhoogte van bijna 5 meter) met uitzicht op de gracht.

Kenmerken:

- Appartement "Bel-Étage" gelegen in een Rijksmonument
- Top locatie tussen de Nieuwe Spiegelstraat en de Vijzelstraat
- Goed gerenoveerde en monumentale details
- Terras van circa 20m² vanuit de woonkamer te bereiken
- Gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond
- Te aanvaarden per 1 september 2022 voor maximaal 24 maanden (contract model B)
- Huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen


********************************************

Beautiful, unique and attractive canal apartment with terrace at the rear and with a view over the canal at the front.
The apartment is 6 windows wide on the canal side.

The well maintained and spacious building is located on the Keizersgracht around the corner from the Spiegelkwartier. It is very atmospheric thanks to the many original details.
Entrance on the ground floor, stairs (with storage) to the first floor. Spacious hall with access to all rooms. The living room is located at the rear with a wide view over the many monumental "canal gardens." The living room has a beautiful ornamental ceiling, an impressive fireplace and access to the terrace from this room. At the front is the spacious kitchen and also the bedroom with walk-in closet, sink and shower. The rooms at the front have high windows (ceiling height of almost 5 meters) overlooking the canal.

PARTICULARITIES
- Apartment (Bel-Étage) in National monument
- Top location between the Nieuwe Spiegelstraat and the Vijzelstraat
- Well renovated and monumental details
- Terrace of aprox. 20m² accessible from the living room
- Communal bicycle storage on the ground floor
- Available September 1st 2022 for 24 months (contract model B)
- Rent excluding utilities

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van eigenaar Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aanhuurproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aanhurende makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien."

Kenmerken

Overdracht
verhuurd
€ 2.750 per maand
in overleg
Oppervlaktes en inhoud
115
375
Bouw
bovenwoning
bestaande bouw
1750
Indeling
3
1
1