Woningen

vraagprijs € 450.000 kosten koper
verkocht

Beschrijving van Nieuwe Leliestraat 22-1

In de levendige Jordaan gelegen twee kamer appartement met een balkon aan de tuinzijde. Rijksmonumentaal pand met halsgevel.

***** English below *****

Een mooie kans om in de gezellige Jordaan te kunnen wonen. Dit lichte 2 kamerappartement is gelegen op eigen grond.
Het pand is oorspronkelijk gebouwd in het tweede kwart van de 18de eeuw en is gerenoveerd in 1978, met een nieuwe fundering.
De woning heeft een gedeelde opgang. Bij binnenkomst bevindt zich aan de voorzijde de woonkamer en aan de achterzijde de slaapkamer.
De slaapkamer is rustig gelegen aan de achterkant van het appartement met toegang tot het balkon.

KENMERKEN
- Gebruiksoppervlakte 50m²
- Nieuwe fundering (1978)
- Rijksmonument
- Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht
- Balkon aan tuinzijde
- VvE bijdragen € 100,00 per maand
- Oplevering in overleg

LOCATIE
De Nieuwe Leliestraat is gelegen in het centrum van Amsterdam in het levendige Jordaan, tussen de Bloemgracht en de Egelantiersgracht. Een prettig woongebied met op loopafstand veel winkels op de Westerstraat, de Rozengracht en de Herenstraat. De Biologische markt (op zaterdag) op de Noordermarkt en de weekmarkt op de Lindengracht. De Haarlemmerstraat, de Negen Straatjes en de Dam zijn vlakbij. Kleine lokale café’s, gezellige terrassen en restaurants aan de Prinsengracht, de Westerstraat, en in de knusse kleine winkelstraatjes geven de Jordaan haar eigen kleur. Het Centraal Station en allerlei ander openbaar vervoer zijn eenvoudig bereikbaar.

************************************

Located in the lively Jordaan, two room apartment with a balcony at the rear. National monumental building with neck gable.

A great opportunity to live in the cosy Jordaan. This bright 2 room apartment is located on private land.
The property was originally built in the second quarter of the 18th century and was renovated in 1978, with a new foundation.
The house has a shared entrance. Upon entering, the living room is located at the front and the bedroom at the rear.
The bedroom is quietly located at the back of the apartment.with access to the balcony.

CHARACTERISTICS
- Usable area 50m²
- National monument
- Located on private land, so no leasehold
- Balcony at the rear
- VvE contributions € 100,00 per month
- New foundation
- Delivery in consultation

LOCATION
The Nieuwe Leliestraat is located in the center of Amsterdam in the lively Jordaan, between the Bloemgracht and the Egelantiersgracht. A pleasant residential area with many shops on Westerstraat, Rozengracht and Herenstraat within walking distance. The Organic market (on Saturday) on the Noordermarkt and the weekly market on the Lindengracht. The Haarlemmerstraat, the Nine Streets and Dam Square are nearby. Small local cafes, cozy terraces and restaurants on the Prinsengracht, the Westerstraat, and in the cozy little shopping streets give the Jordaan its own color. The Central Station and all kinds of other public transport are easily accessible.

Kenmerken

Overdracht
verkocht
€ 450.000 kosten koper
in overleg
Oppervlaktes en inhoud
50
148
Bouw
bovenwoning
bestaande bouw
Indeling
2
1
1