Woningen

vraagprijs € 775.000 kosten koper
beschikbaar

Beschrijving van Nieuwe Prinsengracht 124-hs

Prachtige woning van 106 m2 verdeeld over drie verdiepingen aan de Nieuwe Prinsengracht. De woning is verdeeld over het souterrain, de bel-etage en de eerste verdieping. In het souterrain bevindt zich de ruime en sfeervolle woonkeuken, berging en toilet, met toegang tot een patio. In de berging zijn aansluitingen voor een wasmachine en een droger. De woonkamer en 1e verdieping bieden een mooi zicht op het water en de rondvarende boten op de Nieuwe Prinsengracht. De grote ramen aan de voorzijde op de beleletage en de 1e verdieping maken het een lichte en prettige ruimte om in te vertoeven. De ramen zijn grotendeels geïsoleerd met dubbel glas. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer. Deze woning staat op een historische plek in de monumentale en zeer geliefde Plantagebuurt: een unieke, rustige locatie in het hart van Amsterdam. De woonkeuken in het souterrain is een heerlijke plek om te verblijven, koel in de zomer en warm en gezellig in de winter.

******English below*******

KENMERKEN
- Eigen grond
- Prachtig zicht op de gracht
- Gemeentelijk monument uit 1891
- Nieuwe CV installatie
- VvE eigen beheer, bestaande uit 3 appartementsrechten
- VvE bijdrage circa € 80 per maand
- Openbaar vervoer (metro, tram 1,7,14 en 19) en uitvalswegen in de directe nabijheid
- WOZ waarde € 861.000
- Oplevering in overleg

LOCATIE
De "Plantage" is de groenste wijk in het centrum van Amsterdam, een woonwijk met veel particuliere en goed bewaarde 19e eeuwse woningen. De woning is centraal gelegen en op loopafstand van o.a. Carré, de Hermitage, Artis, de Hortus, het Tropenmuseum, het Amstelveld en de Utrechtsestraat. Een buurt, omgeven met winkels, restaurants en gezellige cafés. Met het openbaar vervoer is het pand uitstekend te bereiken. De Nieuwe Prinsengracht is een rustige straat in de Plantagebuurt, waar de authentieke geschiedenis van de stad goed weergegeven wordt. Een toplocatie die de unieke combinatie van rust biedt, terwijl u zich in het midden van het altijd bruisende centrum bevindt. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er twee supermarkten op loopafstand. Tevens is er het Waterlooplein, de oudste vlooienmarkt van Amsterdam. Voor een heerlijk kopje koffie op het terras hoeft u niet ver te lopen. Er zijn cafés en restaurants in de directe omgeving. Ook de cultuurliefhebber kan z'n hart ophalen met de vele bezienswaardigheden, waaronder het Scheepvaartmuseum, Koninklijk theater Carré, de Stopera, het Tropenmuseum en De Hermitage. Wilt u liever genieten van de natuur? Maak dan een prachtige wandeling langs de grachten of geniet van de eerste zonnestralen in het Oosterpark. De befaamde dierentuin Artis en Hortus Botanicus bevinden zich om de hoek. Kortom, deze buurt biedt veel woongenot voor jong en oud. Met het openbaar vervoer is het pand uitstekend te bereiken. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen, zo bent u via de Weesperstraat binnen een aantal minuten op de ring A10 en de metrohalte Weesperplein is nabij. Per auto is de Nieuwe Prinsengracht goed te bereiken met parkeergelegenheid voor de deur.

*******************************

Beautiful house of 106 m2 spread over three floors on the Nieuwe Prinsengracht. The house is divided over the basement, the first floor and the first floor. In the basement is the spacious and attractive kitchen diner, storage room and toilet, with access to a patio. In the storage room are connections for a washing machine and a dryer. The living room and 1st floor offer a beautiful view of the water and the sailing boats on the Nieuwe Prinsengracht. The large windows at the front on the beleletage and the 1st floor make it a light and pleasant space to stay in. The windows are largely insulated with double glazing. On the first floor are two bedrooms and a bathroom. This house is located in a historic location in the monumental and much-loved Plantagebuurt: a unique, quiet location in the heart of Amsterdam. The kitchen diner in the basement is a wonderful place to stay, cool in the summer and warm and cozy in the winter.

CHARACTERISTICS
- Own ground
- Beautiful view of the canal
- Municipal monument from 1891
- New CV installation
- VvE own management, consisting of 3 apartment rights
- VvE contribution approximately € 80 per month
- Public transport (metro, tram 1,7,14 and 19) and roads in the immediate vicinity
- WOZ value € 861,000
- Delivery in consultation

LOCATION
The "Plantage" is the greenest neighborhood in the center of Amsterdam, a residential area with many private and well-preserved 19th century homes. The house is centrally located and within walking distance of Carré, the Hermitage, Artis, the Hortus, the Tropenmuseum, the Amstelveld and the Utrechtsestraat. A neighborhood surrounded with shops, restaurants and cozy cafes. The property is easily accessible by public transport. The Nieuwe Prinsengracht is a quiet street in the Plantagebuurt, where the authentic history of the city is well displayed. A prime location that offers the unique combination of tranquility, while being in the middle of the always bustling center. For daily shopping there are two supermarkets within walking distance. There is also the Waterlooplein, the oldest flea market in Amsterdam. You don't have to walk far for a delicious cup of coffee on the terrace. There are cafes and restaurants in the immediate vicinity. Culture enthusiasts can also indulge themselves with the many sights, including the Maritime Museum, Royal Theater Carré, the Stopera, the Tropenmuseum and De Hermitage. Would you rather enjoy nature? Then take a beautiful walk along the canals or enjoy the first rays of sunshine in the Oosterpark. The famous Artis Zoo and Hortus Botanicus are just around the corner. In short, this neighborhood offers a lot of living pleasure for young and old. The property is easily accessible by public transport. The house is conveniently located in relation to the roads, so you can reach the A10 ring road via the Weesperstraat within a few minutes and the Weesperplein metro stop is nearby. The Nieuwe Prinsengracht is easily accessible by car with parking in front of the door.

Kenmerken

Overdracht
beschikbaar
€ 775.000 kosten koper
in overleg
Oppervlaktes en inhoud
106
386
Bouw
benedenwoning
bestaande bouw
1891
Indeling
4
2
3