Woningen

vraagprijs € 850.000 kosten koper
verkocht

Beschrijving van Prinsengracht 360-D

Fraai appartement op een fantastische locatie. Ruim appartement verdeeld over twee verdiepingen in een oud pakhuis aan de Prinsengracht. Door de vide in de woonkamer krijgt je een zeer ruimtelijk gevoel. Op het dakterras kun je heerlijk genieten van een zonnige dag en door de dakuitbouw wordt de tweede slaapkamer een prima lichte ruimte. De openslaande deuren in de hoofd slaapkamer maken het mogelijk om ook nog het heerlijke avondzonnetje mee te pakken. Eigen grond, herstelde fundering en een goed functionerende VvE maken het bij elkaar een heerlijk appartement om in te wonen.

KENMERKEN
- Gelegen op eigen grond
- Gebruiksoppervlakte 97 m2, bruto vloeroppervlakte 142 m2
- Separate berging van ca. 3 m²
- Nieuwe fundering
- Voorzien van prachtige houten balken plafonds
- Grotendeels voorzien van dubbel glas
- Mooie ligging in het centrum van Amsterdam
- Prachtig uitzicht op gracht
- Goed dakterras met hele dag zon
- Maandelijkse VvE bijdrage € 207

LOCATIE
Het appartement ligt op één van de mooiste plekken binnen de Amsterdamse grachtengordel, tussen de vele boetiekjes, sfeervolle lokale winkels, voortreffelijke restaurants, gezellige lunchtentjes, kunstgalerieën en internationale musea. Zodra u de deur uitloopt, kijkt u uit over de prachtige Prinsengracht met in de verte de Westertoren. Vanuit hier zijn de Negen Straatjes en het Spiegelkwartier op loopafstand. Om de hoek op de Elandsgracht kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen bij de supermarkt, kaasboer, ecologische slager en goede bakker. Shoppen doet u in de Leidsestraat, P.C. Hooftstraat en Kalverstraat. Het mooie Vondelpark is om de hoek gelegen voor sport en recreatie en vanwege de centrale ligging zijn alle Amsterdamse stadsdelen binnen 10 minuten te bereiken. Al met al is het een zeer bijzondere locatie.

De woning is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de ring A10. De auto kan in een garage in de buurt geparkeerd worden (of met vergunning op de gracht). De verbinding met het openbaar vervoer is uitstekend, diverse tram- en bushaltes en de geopende halte van de Noord/Zuidlijn zijn op loopafstand. Daarnaast is de aansluiting op de nieuwe Noord/Zuidlijn uitstekend.

Kenmerken

Overdracht
verkocht
€ 850.000 kosten koper
in overleg
Oppervlaktes en inhoud
97
313
Bouw
bovenwoning
bestaande bouw
1710
Indeling
3
2
2