EEN WONING AANKOPEN VIA BABS

“Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijvend onderscheiden.” – Coco Chanel

Onze dienstverlening bestaat uit het begeleiden van kopers in een markt die van buitenaf vaak slecht te doorgronden lijkt. We brengen rust in een spannend traject en samen realiseren we een mooi resultaat. Al meer dan 40 jaar proberen wij ons te onderscheiden en met een klantenbeoordeling van 9,6 lijkt dat goed te lukken. Onze communicatie is direct en helder en wordt hoog gewaardeerd.

Ook ons tarief is helder… geen verrassingen achteraf! 1,1% inclusief BTW. 

Daarbij komt ook nog eens dat onze courtage lager is dan de courtage van de gemiddelde makelaar (bron Vereniging Eigen Huis). Dubbel voordeel!! 

Service en kwaliteit staan voor ons op nummer 1, maar het is fijn om u als koper een gunstig tarief te mogen aanbieden. Uiteraard bespreken we onze volledige dienstverlening graag onder het genot van een kopje koffie. Maak eenvoudig en vrijblijvend een afspraak door op de button rechts boven te klikken of bel ons op020-5205888.

  • Altijd een eerlijk advies
  • Wij werken op basis van No cure, No pay
  • Volledige begeleiding van de eerste tot de laatste stap
  • Ontzorgen
  • Goede contacten met bouwkundigen, taxateurs en notarissen
  • Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,6!

Recent succesvol aangekocht:

Klantenbeoordeling
0
Da Costastraat, Amsterdam

“Super fijne begeleiding, communicatie en elke keer een kritische blik tijdens de bezichtigingen, wat ons erg heeft geholpen bij het vinden van ons huis!

Beoordeling voor deze aankoop
0
Grianestraat, Amsterdam

“I am foreign and the Dutch market could be quite technical for non-native speakers. Thomas on top of being super reactive has provided very good advice. He guided the search based on my preferences. He has a lot of experience so he can quickly assess and advice and has a very good eye for details. He is also very pleasant and managed to make the whole process nice even under time pressure. I highly recommend him.

Beoordeling voor deze aankoop
0
Kinkerstraat, Amsterdam

“10 is misschien een hoge score maar ik voelde mij in zeer goede handen. ik was op zoek naar een appartement in Amsterdam, had echter niet veel tijd, en had behoefte aan deskundigheid en een kritische blik. De makelaar deelde veel van zijn observaties als we appartementen bezochten, zodat duidelijk werd waar op te letten. Maar ook uiterst prettig in de communicatie. De prijs was een vaste prijs gekoppeld aan de vraagprijs, en niet aan het uiteindelijke bod, omdat in Amsterdam de uiteindelijke koopprijs vaak boven de vraagprijs ligt. Dat vond ik heel redelijk.

Beoordeling voor deze aankoop
0
Nova Zemblastraat, Amsterdam

“Thomas van Babs Persoons begeleidde mijn kooptraject, in een hele moeilijke markt. Hij heeft met heel veel geduld, expertise en vooral altijd heel erg goed en eerlijk advies mij geholpen met het koopproces. Hij bleef ten alle tijden kritisch wanneer nodig, en nam altijd alle tijd om met mij naar elke bezichtiging mee te gaan. Ook heeft hij veel bouwtechnische kennis, dus kon hij mij op dat gebied ook goed adviseren.

Beoordeling voor deze aankoop
0
Valeriusstraat, Amsterdam

“Thomas en het gehele team van Babs hebben mij geweldig geholpen. Altijd beschikbaar om mee te gaan, altijd op tijd op afspraken en altijd bereikbaar voor advies. Thomas is kritisch bij bezichtigingen en praat absoluut niet zomaar met je mee, hij wil écht dat je een goede koop doet. Hij heeft een goed bouwkundig oog en is ook administratief zeer sterk. Twijfels over de fundering, onjuiste splitsingen, verkeerd ingemeten woningen zijn enkele voorbeelden van checks waar ik zelf nooit over na zou denken maar die Thomas er voor me uithaalde. Ook denkt hij graag mee over andere dienstverleners zoals een notaris, bouwkundige, taxateur of een hypotheekadviseur (gebruik deze tips, deze mensen zijn echt goed). In mijn geval heeft Roger ook nog de onverwachte extra kosten na bouwkundige keuring van de verkoopprijs af weten te krijgen. Tot slot zijn Thomas en Roger naast professionele, ook gewoon hele leuke mannen. Altijd in voor een praatje, relaxed en zeer vriendelijk. Ik ben ontzettend blij met de dienstverlening en Thomas en Roger zijn hun commissie dubbel en dwars waard geweest. Een volgende woning koop/verkoop ik graag weer met dit super team!

Beoordeling voor deze aankoop
0
Huidekoperstraat, Amsterdam

“Thomas, Peter en Roger zijn hele fijne mensen om mee te werken. Ze hadden snel een beeld van onze verwachtingen en hebben ons enorm geholpen met de zoektocht (met snel resultaat!), met de onderhandelingen met de verkopende partij en met de uiteindelijke financiële afhandeling. Communicatie liep heel soepel. Meer dan tevreden mee en we gaan zeker de volgende keer weer met hen in zee! “

Beoordeling voor deze aankoop
0
Herengracht, Amsterdam

Over deze makelaar ben ik zeer tevreden met name de manier waarop hij mijn wensen vertaalt heeft naar het vinden van een geschikt huis. Hij laat je nadenken over hoe het is om op die of een andere locatie te gaan wonen, zijn de voorzieningen in orde en geen drukte of overlast en is de bereikbaarheid goed. Hij heeft mij ook behoedt voor het kopen van een problematisch woning en was mijn steun en toeverlaat bij het biedingsproces. Zijn technische deskundigheid bij de aankoop was dik in orde. Ook heeft hij mij bij de aankoop van dit appartement eerlijk gewaarschuwd dat ik teveel ging betalen rekening houdend met de gangbare vierkante meterprijs in deze markt. Ondanks deze waarschuwing heb ik het appartement toch gekocht en ben er zeer gelukkig mee. Achteraf begrijp ik ook waarom het zo duur was want de afwerking is perfect en er zijn dure materialen gebruikt. Het grote dakterras midden in hartje Amsterdam op het zuiden, waar vindt je dat nog in deze markt waar je amper nog een een leuke woning kan vinden! Ook heb ik het gewaardeerd dat de makelaar mij geholpen heeft om weer uit het dal te kruipen bij zoveel teleurstellingen, want emotioneel grijpt het je toch aan. Blijf zoeken! “

Beoordeling voor deze aankoop
0
 

Van Ostadestraat, Amsterdam

“We hebben heel veel huizen bekeken en de makelaar was heel goed kritisch op alles. Hij keek goed door alles heen om ons zo super goed te helpen. En we hebben snel ons thuis gevonden

Beoordeling voor deze aankoop
0
 

Admiralengracht, Amsterdam

“I’m so thankful that Thomas from Babs was my Makelaar during this difficult process. Without his expertise and availability I wouldn’t have been able to find my dream house! Thomas also prevented me from making rushed decisions, acting as the “Voice of Raison” “

Beoordeling voor deze aankoop
0

Het Hoogt, Amsterdam

“Tijdens Covid worden de tijdvakken voor beschikbare huizen geminimaliseerd, wat het hebben van een makelaar noodzakelijk maakt. Babs Persoons kent de markt heel goed, doet uitgebreid onderzoek rond het appartement/huis en de hele buurt/buurt en ze vinden altijd een tijdslot voor de woningen die we willen bezoeken.
Tijdens de onderhandelingen is het hebben van een makelaar erg handig om u naar de definitieve aankoopprijzen te navigeren (ook al is de situatie in amsterdam echt gek…).
Het enige nadeel is de makelaarskosten, ook al is het een klein percentage, wanneer de aankoopprijs het plafond bereikt, is dat behoorlijk veel. Het zou bij voorkeur een vaste prijs zijn.
Ik zou Babs Persoons aanbevelen vanwege de hoge mate van expertise op de huizenmarkt en de professionele benadering van elke verschillende situatie.”

Beoordeling voor deze aankoop
0

Zuidelijke Wandelweg, Amsterdam

“Maakt het NVM-motto waar: “Een NVM-aankoopmakelaar ontzorgt je tijdens het hele aankoopproces”. Onverwoestbaar optimisme. Goede begeleiding in het erfpacht-oerwoud. Steeds snelle reactie op vragen en verzoeken.

Beoordeling voor deze aankoop
0

Rustenburgerstraat, Amsterdam

“Bij Babs Makelaars ben ik geholpen door Roger. Met zijn deskundigheid en zijn advies, hebben we snel een prachtig huis kunnen vinden die aansloot bij al onze wensen. Roger bleef realistisch en hielp ons vriendelijk bij het vinden naar ons droomhuis. Ik zou dit makelaarskantoor aan iedereen aanraden!

Beoordeling voor deze aankoop
0

Zaanstraat, Amsterdam

“Onze makelaar Babs was de beste! Ze hebben ons van het begin tot het einde van het zoekproces geholpen. Ze zijn uiterst professioneel, vriendelijk en leuk wanneer dat nodig is. Ze hebben het huis gevonden dat perfect bij ons past. Super aanrader!

Beoordeling voor deze aankoop
0

Celebesstraat, Amsterdam

“Ik ben met veel geduld geholpen door de mannen van Babs Persoons. Dankzij hun realistische visie, oog voor detail en klantgerichtheid is het mij gelukt een woning aan te kopen die aan mijn wensen voldoet.

Beoordeling voor deze aankoop
0