UW WONING VERKOPEN VIA BABS

Van onze klanten krijgen wij lovende woorden zoals: “betrouwbaar, vakkundig, prettige samenwerking, ontzorgend en een uitstekend resultaat”. Op Funda scoren wij een onafhankelijke klantenbeoordeling van een 9,7….en daar zijn wij stiekem best trots op! En vinden ze allemaal dat je bij Babs moet zijn om je woning te verkopen!

  • Vrijblijvend en gratis verkoopadvies
  • Gekwalificeerde NVM makelaars die voor u de het beste resultaat weten te realiseren
  • Heldere en transparante communicatie
  • Actieve en professionele benadering van de markt
  • Elke serieuze koper wordt op zo kort mogelijke termijn de gelegenheid geboden uw huis of appartement te komen bezichtigen
  • Aantrekkelijke en concurrerende courtage, op basis van No Cure, No Pay!
0
Klantenbeoordeling
 

Derde Leliedwarsstraat, Amsterdam

“Peter en Roger zijn erg betrokken, ze geven duidelijke uitleg en hadden een goed plan van aanpak voor de verkoop. Ze zijn deskundig en nemen de tijd voor alle vragen, ze begeleiden je op een fijne rustige manier door het hele proces, ennn ze zijn bovendien ook erg vriendelijk, grappig en gezellig, dat is zeker net zo belangrijk.
Alles was tiptop geregeld, mooie foto’s door een zeer vakkundige fotograaf, een goede advertentie op Funda, en de afspraken voor bezichtigingen gingen in overleg met meerdere afspraken per dagdeel, heel fijn.
Ons appartement was binnen een week verkocht, en voor een goede prijs.
Peter en Roger, al eerder gezegd, maar nu ook zwart op wit: we zijn blij met jullie!”

0
Beoordeling voor deze aankoop
 

Hoofdweg, Amsterdam

“Heel betrokken en hele fijne en snelle communicatie. Bij een volgende keer zou ik ze zeker weer inschakelen”

0
Beoordeling voor deze aankoop
 

Nicolaas Anslijnstraat, Amsterdam

“Het geheel van begin tot eind verliep mooi. Na aan leveren van alle gegevens is alles uit handen genomen.
Geweldige service, deskundig en top in omgang.”

0
Beoordeling voor deze aankoop
 

Nieuwe Kerkstraat, Amsterdam

“Roger en zijn medewerkers hebben ons fantastisch geholpen bij de verkoop van onze woning door hun grote deskundigheid, hun vriendelijkheid en geduld en hun uitstekende communicatie en bereikbaarheid”

0
Beoordeling voor deze aankoop
 

Nicolaas Berchemstraat, Amsterdam

“Prettig persoonlijk contact, korte lijntjes en goed bereikbaar. De deur staat altijd open voor vragen onder een genot van een lekkere cappuccino. Door de stijgende hypotheekrente vond ik het een spannende periode, maar dit geweldige team gaf maar vertrouwen en anticipeerde hier goed op door snel te handelen. Als ik ooit terug zou willen verhuizen naar Amsterdam, klop ik zonder twijfel weer bij hen aan! “

0
Beoordeling voor deze aankoop
 

Pieter de Hoochstraat, Amsterdam

“Roger en zijn team zijn echt het voorbeeld wat goede makelaars horen te doen. Je voelt je geen enkel moment een nummer, je merkt direct door hun professionalisme en benaderbaarheid dat je in goede handen bent. Juist omdat ze wat kleinschaliger zijn, kunnen en nemen ze echt de tijd voor je. Wat is de beste verkoop strategie, wie maakt de mooiste foto’s , wat is je doelgroep en hoe wil je bijv. je marketing hebben? Als ik ooit weer zou gaan verhuizen dan zou ik dat 100% weer bij Babs Persoons makelaars, laten doen!” Roger en team bedankt voor de fijne samenwerking! “

0
Beoordeling voor deze aankoop
 

Nieuwe Achtergracht, Amsterdam

“Prettige samenwerking met Roger en Peter. Ze hebben ons uitstekend begeleid in de verkoop van ons huis. “

0
Beoordeling voor deze aankoop
 

Egelantiersgracht, Amsterdam

“Enthousiast, professioneel, zeer klantgericht. Vanaf de eerste kennismaking had ik de overtuiging dat ik en mijn huis in goede handen waren. Ze wisten precies hoe ze het huis in de markt wilden zetten en al hun aannames bleken te kloppen. Heel korte lijnen, alle afspraken stipt nagekomen. Een heel prettige ervaring. “

0
Beoordeling voor deze aankoop
 

Sarphatistraat, Amsterdam

“Dankzij de vakkundige werkwijze en goede begeleiding was de woning snel verkocht.
Het team heeft alle aspecten van woningverkoop inzichtelijk gemaakt en de bijbehorende werkzaamheden van ons overgenomen. We voelden ons ontzorgd en zeer goed begeleid. Wij zijn tevreden en raden deze makelaar aan.

0
Beoordeling voor deze aankoop
 

Keizersgracht, Amsterdam

“Roger from Babs Persoons was the realtor who worked for the people we bought our house from, and they were so good we decided to use them when we sold the house a few years later.

Very professional, very knowledgable. They knew how to price the home, when to list it, and were able to get us a very nice offer. Would certainly use them again.

0
Beoordeling voor deze aankoop
 

Keizersgracht, Amsterdam

“Binnen de ring en vooral in de grachtengordel kent deze makelaar de markt als geen ander. Met vriendelijke groet van een tevreden klant.

0
Beoordeling voor deze aankoop
 

Graaf Florisstraat, Amsterdam

“Roger en Thomas zijn echte professionals met veel kennis en bovendien heel fijn om mee samen te werken”

0
Beoordeling voor deze aankoop