UW WONING VERKOPEN VIA BABS

Van onze klanten krijgen wij lovende woorden zoals: “betrouwbaar, vakkundig, prettige samenwerking, ontzorgend en een uitstekend resultaat”. Op Funda scoren wij een onafhankelijke klantenbeoordeling van een 9,7….en daar zijn wij stiekem best trots op! En vinden ze allemaal dat je bij Babs moet zijn om je woning te verkopen!

  • Vrijblijvend en gratis verkoopadvies
  • Gekwalificeerde NVM makelaars die voor u de het beste resultaat weten te realiseren
  • Heldere en transparante communicatie
  • Actieve en professionele benadering van de markt
  • Elke serieuze koper wordt op zo kort mogelijke termijn de gelegenheid geboden uw huis of appartement te komen bezichtigen
  • Aantrekkelijke en concurrerende courtage, op basis van No Cure, No Pay!
0
Klantenbeoordeling
Nieuwe Herengracht, Amsterdam
 

“Met professionele begeleiding en heel prettige samenwerking bij de succesvolle koop van onze eerste woning meer dan 10 jaar geleden, was de keuze snel gemaakt om bij de verkoop van ons huis Thomas opnieuw te betrekken. Vanaf de start van het proces tot en met de verkoop, met een goede kennis van de markt, vakkundig, zeer betrokken, en heldere en prettige communicatie ,in een woord: fantastisch! Thomas, maar ook het hele team: enorm bedankt!”

0
Beoordeling voor deze verkoop
Keizersgracht, Amsterdam
 

“Babs Persoons is al sinds onze eerste aan- en verkoop van een eigen huis onze vaste makelaar. Inmiddels zijn we ruim twintig jaar en vier huizen verder en nog even tevreden met alle expertise, de persoonlijke aanpak en het perfecte advies en inlevingsvermogen van het gehele team.”

0
Beoordeling voor deze verkoop
 Brouwersgracht, Amsterdam
 

“Deskundige makelaar, al 24 jaar prettige samenwerking, gedegen kennis van de Amsterdamse markt. Flexibel, betrouwbaar en zeker aan te bevelen”

0
Beoordeling voor deze verhuur
 

Eerste Helmersstraat, Amsterdam

“Je kan je geen betere makelaar wensen dan Peter. Net als de rest van zijn collega’s bij Babs Persoons overigens. Na een eerdere samenwerking was bij keuze voor verkoop al snel duidelijk dat ik ze weer wilde inschakelen. Ze brengen rust in het proces en zijn altijd goed bereikbaar. De praktische tips die ze geven op basis van ervaring hebben ook bij deze verkoop geleid tot een succesverhaal. Ik raad ze aan als verkoop- en als aankoopmakelaar.”

0
Beoordeling voor deze verkoop
 

Plantage Badlaan, Amsterdam

“Een aantal jaar geleden heb ik dit huis aangekocht met Roger en Thomas. Toen het tijd werd om te verkopen dat ik gelijk aan hen. Ik wilde liever iets langer wachten maar dankzij hun kennis en voorspelling toch de woning eerder online gezet waardoor we nog net op tijd waren voordat de markt begon te veranderen. Het hele kantoor weet waar ze het over hebben, ze zijn vriendelijk en altijd bereikbaar (ook in het weekend!). Ze zijn erg betrokken en goed in de communicatie. Alles was goed geregeld, de foto’s werden door een vakkundige fotograaf gemaakt! Als ik weer naar Amsterdam ga verhuizen, neem ik zeker contact met ze op!”

0
Beoordeling voor deze verkoop
 

Derde Leliedwarsstraat, Amsterdam

“Peter en Roger zijn erg betrokken, ze geven duidelijke uitleg en hadden een goed plan van aanpak voor de verkoop. Ze zijn deskundig en nemen de tijd voor alle vragen, ze begeleiden je op een fijne rustige manier door het hele proces, ennn ze zijn bovendien ook erg vriendelijk, grappig en gezellig, dat is zeker net zo belangrijk.
Alles was tiptop geregeld, mooie foto’s door een zeer vakkundige fotograaf, een goede advertentie op Funda, en de afspraken voor bezichtigingen gingen in overleg met meerdere afspraken per dagdeel, heel fijn.
Ons appartement was binnen een week verkocht, en voor een goede prijs.
Peter en Roger, al eerder gezegd, maar nu ook zwart op wit: we zijn blij met jullie!”

0
Beoordeling voor deze verkoop
 

Hoofdweg, Amsterdam

“Heel betrokken en hele fijne en snelle communicatie. Bij een volgende keer zou ik ze zeker weer inschakelen”

0
Beoordeling voor deze verkoop
 

Nicolaas Anslijnstraat, Amsterdam

“Het geheel van begin tot eind verliep mooi. Na aan leveren van alle gegevens is alles uit handen genomen.
Geweldige service, deskundig en top in omgang.”

0
Beoordeling voor deze verkoop
 

Nieuwe Kerkstraat, Amsterdam

“Roger en zijn medewerkers hebben ons fantastisch geholpen bij de verkoop van onze woning door hun grote deskundigheid, hun vriendelijkheid en geduld en hun uitstekende communicatie en bereikbaarheid”

0
Beoordeling voor deze verkoop
 

Nicolaas Berchemstraat, Amsterdam

“Prettig persoonlijk contact, korte lijntjes en goed bereikbaar. De deur staat altijd open voor vragen onder een genot van een lekkere cappuccino. Door de stijgende hypotheekrente vond ik het een spannende periode, maar dit geweldige team gaf maar vertrouwen en anticipeerde hier goed op door snel te handelen. Als ik ooit terug zou willen verhuizen naar Amsterdam, klop ik zonder twijfel weer bij hen aan! “

0
Beoordeling voor deze verkoop
 

Pieter de Hoochstraat, Amsterdam

“Roger en zijn team zijn echt het voorbeeld wat goede makelaars horen te doen. Je voelt je geen enkel moment een nummer, je merkt direct door hun professionalisme en benaderbaarheid dat je in goede handen bent. Juist omdat ze wat kleinschaliger zijn, kunnen en nemen ze echt de tijd voor je. Wat is de beste verkoop strategie, wie maakt de mooiste foto’s , wat is je doelgroep en hoe wil je bijv. je marketing hebben? Als ik ooit weer zou gaan verhuizen dan zou ik dat 100% weer bij Babs Persoons makelaars, laten doen!” Roger en team bedankt voor de fijne samenwerking! “

0
Beoordeling voor deze verkoop
 

Nieuwe Achtergracht, Amsterdam

“Prettige samenwerking met Roger en Peter. Ze hebben ons uitstekend begeleid in de verkoop van ons huis. “

0
Beoordeling voor deze verkoop
 

Egelantiersgracht, Amsterdam

“Enthousiast, professioneel, zeer klantgericht. Vanaf de eerste kennismaking had ik de overtuiging dat ik en mijn huis in goede handen waren. Ze wisten precies hoe ze het huis in de markt wilden zetten en al hun aannames bleken te kloppen. Heel korte lijnen, alle afspraken stipt nagekomen. Een heel prettige ervaring. “

0
Beoordeling voor deze verkoop
 

Sarphatistraat, Amsterdam

“Dankzij de vakkundige werkwijze en goede begeleiding was de woning snel verkocht.
Het team heeft alle aspecten van woningverkoop inzichtelijk gemaakt en de bijbehorende werkzaamheden van ons overgenomen. We voelden ons ontzorgd en zeer goed begeleid. Wij zijn tevreden en raden deze makelaar aan.

0
Beoordeling voor deze verkoop
 

Keizersgracht, Amsterdam

“Roger from Babs Persoons was the realtor who worked for the people we bought our house from, and they were so good we decided to use them when we sold the house a few years later.

Very professional, very knowledgable. They knew how to price the home, when to list it, and were able to get us a very nice offer. Would certainly use them again.

0
Beoordeling voor deze verkoop
 

Keizersgracht, Amsterdam

“Binnen de ring en vooral in de grachtengordel kent deze makelaar de markt als geen ander. Met vriendelijke groet van een tevreden klant.

0
Beoordeling voor deze verkoop
 

Graaf Florisstraat, Amsterdam

“Roger en Thomas zijn echte professionals met veel kennis en bovendien heel fijn om mee samen te werken”

0
Beoordeling voor deze verkoop