Mijn favorieten

Een huis kopen


Het aankooptraject start met een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor, of een locatie van uw keuze. Allereerst geeft u uw woonwensen aan en natuurlijk het bedrag dat u wilt en kunt besteden. Met uw wensen in het vizier gaat wij op zoek naar uw ideale huis en wij houden u op de hoogte van het voor u interessante aanbod.
 

Wij begeleiden u tijdens de bezichtigingen. De verkoper heeft weliswaar een informatieplicht maar u als koper heeft ook een onderzoeksplicht. Wij kijken kritisch naar de woning en stellen voor u de juiste vragen. Verder onderzoeken wij o.a. het bestemmingsplan, ontwikkelingen in de buurt, juridische en milieu aspecten en geven een objectief oordeel.
Wanneer u uw droomhuis heeft gevonden, bepalen we samen met u een biedingsstrategie. Wij adviseren u over de koopsom en de voorwaarden en onderhandelen namens u tot overeenstemming is bereikt. Wij gaan met u mee naar de notaris voor het tekenen van de koopakte en ook op de dag van de levering kunt u op ons rekenenen.  
Voordat de levering plaatsvindt inspecteren wij samen met u uw nieuwe woning. Mocht er toch iets niet in orde zijn dan kunnen we nog actie ondernemen voordat u de leveringsakte tekent. Zijn er nadat u eigenaar bent geworden nog problemen, dan kunt u natuurlijk ook altijd bij ons terecht en zullen wij proberen deze voor u op te lossen.
Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek neem dan contact met ons op.