Mijn favorieten

Uw huis verkopen


Een huisverkopen doet u niet iedere dag en er komt natuurlijk wel het een en ander bij kijken. Wat kunnen wij hierin voor u betekenen?

Allereerst kunnen wij u adviseren bij het bepalen van de vraagprijs. Door deskundigheid, ervaring en marktkennis weten wij wat een realistische vraagprijs voor uw woning is.
Daarnaast zorgen wij voor een onderscheidende presentatie naar potentiële kopers toe door uw woning aan te melden met een pakkende verkooptekst, professionele foto's en een interactieve plattegrond. Wij melden uw woning aan in een centraal systeem zodat uw woning onder de aandacht komt bij collega-makelaars en te vinden is op internet, op onze eigen site maar ook op bijvoorbeeld funda.nl, mva.nl en pararius.nl
Wij plannen afspraken op tijdstippen dat het u schikt. U wordt hiervan ruim van te voren op de hoogte gesteld, zodat u niet onaangenaam verrast wordt door bezichtigingen. Geïnteresseerden worden door ons op een vakkundige en vriendelijke manier ontvangen met als uiteindelijk doel de totstandbrenging van een overeenkomst.
Wij voeren, in nauw overleg met u, namens u de onderhandelingen en u kunt te allen tijden rekenen op een eerlijk en professioneel advies.
Ook tijdens het afwikkelingsproces bij de notaris zullen wij u van dienst zijn.
Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek neem dan contact met ons op.